fbpx
Image

Zwangerschapscursus/ yoga

Niemand kan jou van te voren vertellen hoe jouw bevalling gaat zijn, maar je wilt toch goed voorbereid zijn. Maar hoe? Ik help je hier graag bij! 
 
Bevallen gaat het beste wanneer je ontspannen bent en vol vertrouwen en dat wil ik jou leren in mijn zwangerschapslessen. Ik wil je graag helpen, zodat jij een bewuste geboorte kan ervaren. Ik gun je een bevalling waar je later positief op terug kan kijken, of dat nou in het ziekenhuis of thuis is geweest.
 
Vanuit je eigen kracht wil ik jou leren bevallen. Dat je jouw eigen lichaam durft te vertrouwen. Door samen te werken met je lichaam kun je bewuste keuzes maken in de geboorte. Een geboorte waarbij jullie zelf de regie hebben en houden.

 

Daarnaast creëer je met deze cursus elke week een fijn momentje voor jezelf. Een moment om bewust bij je zwangerschap stil te staan, want door alle drukte en (mogelijke) angsten vergeten we wel eens hoe mooi een zwangerschap eigenlijk is. Jij zet een nieuw leven op de wereld. Hoe mooi is dat!


Elke les krijg je nieuwe informatie rondom je zwangerschap en de bevalling. In de lessen leer je onder andere door middel van fijne yoga reeksen los te laten en heerlijk te ontspannen. Er wordt aandacht besteed aan een goede lichaamshouding, maar er wordt ook aandacht besteed aan mogelijke angsten en hoe je om kan gaan met pijn. 

 

Daarnaast leer je hoe ademhaling en ontspanning met elkaar verbonden zijn. Door het juiste gebruik van de ademhaling leer je je bewust ontspannen. Dit is van belang tijdens de zwangerschap, maar zeker ook tijdens de bevalling. Ik leer jullie dus zeker niet puffen. De adem gebruiken we als plek waar je altijd naar terug kunt gaan wanneer je in je hoofd zit met allerlei gedachten. De ademhalingsoefeningen in deze cursus geven je meer ruimte in je hoofd en zo kun je bewust reageren op elke situatie. 

Vanwege het Corona Virus zullen de lessen vanaf 2 april online gegeven worden.  Iedereen kan zich hier voor aanmelden. Dat mag via het contactformulier, maar ook via een mailtje naar info@praktijklienke.nl 

De les is dan elke donderdagavond om 20:00 te volgen vanuit je eigen huis. 

Kosten:

Deze lessen kosten 8 euro per les. Een proefles kost 5 euro. 

 

De allereerste les op 2 april is voor iedereen 5 euro! 

Image
Image

De lessen zijn een doorlopende cursus. Er is dus altijd een mogelijkheid om in te stromen.

Je kunt instromen vanaf het tweede semester van je zwangerschap en blijven volgen tot zolang jij dat fijn vindt.

Voor een goede voorbereiding op de bevalling worden 12 tot 16 lessen aangeraden. Voel je vrij om het voor jou gewenste aantal lessen te kiezen (minimaal 8), deze kunnen naar wens altijd nog uitgebreid worden.

Lestijden

  • De lessen in Hoogeveen vinden plaats op donderdagavond van 19:15 uur tot +/-  20:30  uur in het Zwanger & Gezin centrum in Hoogeveen. 


Tarieven

  • Zwangerschapsyoga: prijs per les is € 12.50 euro. Een proefles kost € 7.50 euro

Vraag hieronder een proefles aan!

Wanneer je mij mailt of het contactformulier hebt ingevuld kan het zijn dat mijn antwoord in jouw spam terecht komt. 
Houd deze voor de zekerheid goed in de gaten.
© praktijklienke.nl

 

facebook.png
instagram.png